Despre Nobilia


Nobilia construiește bucătării inteligente proiectate cu stil, oferind un excepțional raport calitate – preț și potrivindu-se unei varietăți de stiluri de viață și gusturi.

La Nobilia se pune întotdeauna accentul pe: Calitate. În planificare. În producție. În procesarea comenzilor și serviciilor pentru clienți.

Pentru noi, calitate înseamnă și: Made in Germany. Nobilia produce exclusiv la sediul său din Germania, cu un personal de aproximativ 2550. Cele două fabrici din East-Westfalia Verl sunt printre cele mai moderne și eficiente fabrici de mobilier de bucătărie din toată Europa. În fiecare zi mai mult de 2600 bucatarii sunt produse și livrate de aici.

Cultura bucătăriei NOBILIA înseamnă: calitate Made in Germany.  
Website oficial: www.nobilia.de
 
Nobilia - Bucătării la cele mai ridicate standarde de calitate

Nobilia stabileste cele mai înalte standarde in calitatea produselor sale.
Exista o traditie în productia de bucatarii de peste 60 de ani. În fabricile Nobilia se produc peste 2000 de bucatarii zilnic, ceea ce e echivalentul a 445.000 de bucatarii anual, sau se poate traduce in aproximativ 4, 4 milioane de unitati.
Fiecare bucatarie Nobilia este unica, planificata individual,si produsa cu ajutorul unor masinarii ultra automatizate. Nivelul înalt de automatizare garanteaza un nivel atractiv al preturilor.

Nobilia - Nr. 1 în Germania

Categoriile Nobilia ofera un spectru foarte larg. De la modern la modern, clasic, contemporan și mediteraneean, bucatariile Nobilia ocupa 80% din piata. O diversitate inteligent structurata în solutii de design individualizate, adaptate, sa se potriveasca oricarui plan de bucatarie.
Avand propriul parc auto, Nobilia garaneaza calitatea de livrare și respectarea termenelor și posibilitatea de a răspunde în mod flexibil la cererile speciale venite din partea clienților.

Descoperă noile cataloage
și bucătării Nobilia

Cataloage Nobilia  

Calitatea bucătăriilor Nobilia

Prezentări video


Efortul semnificativ in care investește Nobilia în testul de laborator QC înainte de producție este vizibil chiar si de catre client. "Laboratorul de testări Transparent" a fost încorporat în Nobilia expoziția "in-house" și este, desigur, absolut vizibil. Zona de 230 m2, permite vizitatorilor observarea metodelor de testare prin care trebuie să treacă noile produse de la Nobilia pentru a fi considerate pregătite de producție.În timpul testului climatic se simulează diferite influențe climatice. De exemplu, condițiile unui transport de containere pe mare, instalarea bucătăriei într-un climat tropical, precum și simulări pe termen lung și teste de îmbătrânire accelerate. Toate componentele de mobilier sunt supuse la diferite teste climatice.În viața de zi cu zi a bucătărie, componentele individuale trebuie să reziste la toate aceste influențe externe. Cu evaluarea testului cu abur, de exemplu, am testat rezistența și permeabilitatea corp și componente din față margini de vapori de apă. Componentele sunt supuse unui așa-numit turn depunere de vapori de cinci ori la rând timp de 30 minute de fiecare dată. Umflarea sau detașarea marginii nu este permisă. Conform etapelor de testări, componentele stau timp de două ore cu muchia de testare scufundată într-o baie de apă. Modificările aduse componentei cum ar fi umflarea sau picuri de apă nu sunt permise chiar și după această perioadă de timp.Testăm uși cu balamale, și sistemele unităţilor de depozitare -- pe scurt, toate componentele în mişcare, în continuă funcţiune, pentru un total de durată de viaţă de mai mult de 15 ani -- şi mereu la capacitate maximă. În acest proces, s-a pus presiune pe mobilă în laboratorul QC, uneori, și de până la trei ori mai mare decât cel cerut de normele DIN.Bucătărie este inima vieții. În acest sens trebuie să functioneze: trebuie să reziste la substanțe agresive, cum ar fi acidul citric sau lichide extrem de colorate. În scopul testării suprafețelor pentru capacitatea lor de a rezista la uzura zilnică, se supun la teste chimice și sunt șlefuite cu obiecte dure și ascuțite, și se simulează uzura pe termen lung a mânerelor. În acest mod se află nivelul de rezistență a suprafețelor bucătăriilor Nobilia.Folosind in laborator o lampă cu arc xenon, se simulează cantitatea de radiații UV la care ar fi supusă o bucătărie de-a lungul anilor. Acest lucru ne permite să îmbătrânim artificial suprafețele. În acest fel, se poate determina cu exactitate gradul de decolorare în timpul decurs și în primul rând evitarea unor astfel de abateri de la bun început. Caracteristicile suprafeței iradiate sunt comparate cu caracteristicile acestor suprafețe care au fost acoperite.

Configurator bucătării

Nobilia vă oferă posibilitatea să
vă configurați bucătăria cu ușurință


Configurator bucătărie      Design bucătărie 3D