Despre noi

Despre noi


Class Möbel - made in Germany

Class moebel este o marca pentru cei interesati de design, arta si stil. Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitate si prestigiu prin furnizarea creatiilor unor producatori celebri: Rauch, Nobilia, Arte M, Himolla, Meise, CS Schmall. Acuratetea detaliilor, design-ul modern si abundenta inovatiilor fascineaza la prima vedere.

Reprezentanta a unor producatori de mobila germani importanti, Class moebel a adus pana in prezent numeroase marci de prestigiu in domeniu, in special din categoria mobilierului de lux.

Gama de produse prezentata este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor nostri. Astfel, dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a dezvoltat o infrastructura moderna cuprinzand departamente de: proiectare, logistica, marketing, contabilitate, livrari si montaj, toate subordonate aceluiasi scop – oferirea unor servicii profesionale, de elita.

De la infiintare pana astazi, am urmarit satisfacerea cerintelor pietei, prin promovarea nu doar a ultimelor produse aparute cat si a serviciilor oferite clientilor, servicii complete cuprinzand: consiliere, proiectare, livrare, montaj.

Asiguram consiliere gratuita clientilor nostri in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecaruia.

Pentru aceasta, consilierii nostri va vor recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor nostri, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului dumneavoastra si care sa va reprezinte cat mai bine dorintele de decorare obtinand astfel locuintala care ati visat.


Parteneri:


Rauch - Ofertă valabilă în Drobeta Turnu Severin.