Cum să alegi cea mai bună saltea pentru tine

Sfaturi pentru îngrijirea mobilei
februarie 5, 2015
Catalog Oferte 2016
noiembrie 5, 2016

Cum să alegi cea mai bună saltea pentru tine

Un pat ideal nu există, dar poți să-ţi alegi o saltea și o somieră în așa fel încât să trăiești o treime din viața bine. O să te trezești odihnit după un somn liniștit și plin de putere pentru o zi excelentă, alături de familia ta.

Cum să alegi o saltea bună? Este foarte necesar să încerci salteaua la una din magazinele noastre. Cel mai indicat ar fi în împreuna cu somiera pe care intenționezi să o cumperi. Încearcă salteaua în toate pozițiile pe care ești obișnuit să dormi. Încearcă salteaua să vezi cum te simți, dacă este salteaua confortabilă pentru tine, dacă nu este prea tare sau prea moale. Alege suportul de saltea şi reglează lamelele în funcție de forma corpului tău în așa fel încât salteaua să fie cât mai comodă pe toata lungimea ei.

Durată de viața a saltelelor produse din materiale de calitate poate fi peste 15 ani, dar durată de viața igienică este dintre 8 și 10 ani. După aceasta perioadă se recomandă o schimbare a saltelei, pentru că materiale îmbătrânesc, salteaua poate să conține impurități, acarieni și praf. Într-o noapte un om elimină peste o jumătate de litru de sudoare. Din acest motiv ar fi indicat să se aerisească salteaua periodic întorcând-o după instrucțiunile de utilizare. Spălarea husei saltelei ar fi indicată în fiecare luna.

Cel mai mare producător ceh de saltele GUMOTEX îți oferă cele mai cunoscute și cele mai solicitate saltele, somiere și perne anatomice, pentru un somn sănătos şi liniștit. În compania GUMOTEX producem saltele de peste de 20 de ani și avem mare experiența în dezvoltarea și execuția saltelelor. Astfel fiecare își poate alege un produs cât mai adecvat pentru necesitățile lui. Pe termen lung urmărim tendințele, dezvoltăm, producem și încercăm saltele în funcție de dorințele clienților. În funcție de cerințele clienților noștri, noi gândim cum trebuie să fie saltelele produse, ce materiale și componente trebuie să fie folosite. Saltelele sunt însoțite de certificate de calitate. Acestea sunt atestate și pentru copiii sub 3 ani. Saltelele cu certificat medical au fost atestate în diferite instituții pentru bolnavi. Certificatul medical este o dovadă, că saltele noastre corespund celor mai stricte pretenții ale clienților cu afecțiuni.

Trendul ultimilor ani arată, că saltelele așa de populare cu arcuri, sunt în cele mai multe cazuri substituite cu saltelele din spume poliuretanice moderne și latex. Clienții pot să ne creadă că am încercat și dezvoltat saltelele pe pielea noastră testând-le în cele mai vitrege condiții. Suntem specialiști în producția de saltele. Acestea sunt încercate cu mare atenție înainte de punere pe piața în compania noastră împreuna cu angajații proprii. Apoi se fac testări în laboratoare certificate.